Допълнителна съдебно-медицинска експертиза ще изяснява причината за смъртта на 58-годишния бивш

...
Допълнителна съдебно-медицинска експертиза ще изяснява причината за смъртта на 58-годишния бивш
Коментари Харесай

Назначиха допълнителна съдебно-медицинска експертиза за смъртта на Пламен Пенев

Допълнителна съдебно-медицинска експертиза ще обяснява повода за гибелта на 58-годишния някогашен герой Пламен Пенев, който умря след гонка с служители на реда вечерта на 30 декември м.г. в Стара Загора. Това заяви окръжният прокурор на града Дичо Атанасов. Първото умозаключение на движимостите лица към този момент било готово, само че магистратите решили, че се постановат спомагателни разяснения.

Официално Пламен Пенев е умрял от асфикция (задушаване), посочила експертизата. Ще се обяснява до каква степен гонката,  а и последвалите дейности на служителите на реда, са съдействали за съдбовния завършек на мъжа. 

Дъщерите на Пенев оповестиха дни след гибелта му, че той е бил изваден жив от авариралата кола, а отвън нея униформените го налагали с ритници.  До момента по досъдебното произвеждане няма упрекнати. Това евентуално ще стане след експертизата.

Готовото към този момент умозаключение посочило, че някогашният герой е имал много болести. Той е страдал от шизофрения, само че е приемал постоянно медикаменти си. След гибелта на мъжа служители на реда, взели участие в преследването му бяха дисциплинарно осъдени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР